Служители на полицията и на гражданската защита патрулират по улиците на

...
Служители на полицията и на гражданската защита патрулират по улиците на
Коментари Харесай

Полиция ограничава коледния шопинг в Рим

Служители на полицията и на гражданската защита патрулират по улиците на Рим, с цел да лимитират скупчването на хора по време на коледното извършване на покупки.

Италианското държавно управление одобри на 3 декември строг пакет от ограничавания, ориентирани към ограничение на придвижването по време на празничния коледен сезон, отбелязва АП.

Ограниченията включват възбрана за пътешестване сред районите сред 21 декември 2020 година и 6 януари 2021 година Освен това е въведена възбрана за придвижване отвън родния град на Коледа, Свети Стефан и Нова година.

Правителството също по този начин резервира настоящия нощен комендантски час, като хората не могат да излизат от домовете си от 22:00 до 5:00 часа сутринта, с изключение на служебни или здравословни аргументи или други неотложни обстановки.

Италия заяви през днешния ден за 662 умряли, а новозаразените са 21 052 души, прецизираха от здравното министерство на Апенините.

Общият брой на умрелите от новия ковид в Италия доближи 59 514, вторият най-голям в Европа след Англия. Заразените стават общо 1,71 милион души.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР